Leves

Citromos kacsaaprólék leves

2013.12.04 13:27
Hozzávalók: 1 pecsenyekacsa apróléka, 1 csokor leveszöldség (petrezselyemzöld, sárgarépa, zeller), 1 csokor petrezselyemzöld, 1 citrom, 2 dl tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 1 mokkáskanál majoránna, 2 evőkanál olaj, 1 púpozott teáskanál finomliszt, ízlés szerint só és törött bors, csipetnyi...

Legényfogó leves

2013.12.04 14:04
Hozzávalók: 3 db nagyobb méretű sárgarépa 2 db fehérrépa fél doboz csemegekukorica 1 kg csirkemell filé fél citrom 1 doboz tejszín 2 ek vaj Elkészítés: Szeleteljük kockára a sárga – és a fehérrépát, pirítsuk meg vajon, majd adjuk hozzá a kockára vágott csirkét és pároljuk össze. Majd...

Székely gulyás

2013.12.04 14:02
Hozzávalók: 50dkg. sertéscomb 80dkg. savanyú káposzta 3ek. olaj 3dl. tejföl 1fej vöröshagyma 1kk. pirospaprika 1db zöldpaprika 1db. paradicsom só Elkészítése: A húsból pörköltet készítünk. A savanyú káposztát kevés vízben puhára pároljuk. A pörkölthöz hozzáadjuk a tejfölt,...

Tejszínes sülthagyma leves

2013.12.04 14:06
Hozzávalók: 8 fej lilahagyma 3 dl tejszín 2 dkg vaj só olaj a sütéshez Elkészítése: A hagymát cikkekre vágjuk és a felforrósított olajon megfonnyasztjuk. Megsózzuk és felöntjük a tejszínnel. Jól összeforraljuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a vajat, mellyel besűrítjük.

Készíts ingyenes honlapot Webnode