Hal ételek

Tejfölös harcsa

2013.12.21 14:02
Hozzávalók: 2 kg-os harcsa, 4 dl sűrű tejföl, 25 dkg húsos füstölt császárszalonna, 4 db paprika, 4 db paradicsom, 4-5 db sampinyon gomba, 1 csokor zellerzöldje Elkészítés: A megtisztított konyhakész harcsát sózzuk, borsozzuk, 6-7 órát hűtőben pihentetjük. A vékonyra vágott...

Tengeri halfilé rizzsel

2013.12.21 13:54
Hozzávalók: 1/2 tengeri halfilé, 30 dkg rizs, 1,5 dl tej, ételízesítő, bors, bazsalikom, fokhagyma, petrezselyemzöld, mandarin, savanyú uborka, paradicsom Elkészítés: A hideg tejbe belekeverjük a delikátot, borsot, bazsalikomot, az apróra vágott fokhagymát, összekeverjük, majd egy nagy...

Tengeri nyelv

2013.12.21 13:58
Hozzávalók: 10 db halszelet, 15 dkg vegyes zöldség, 5 dkg vöröshagyma, 1 dl bor, 15 dkg vaj, 4 dkg liszt, 3 dl tejszín, só, bors, petrezselyem zöldje, fél citrom. Elkészítése: A zöldséget meghámozzuk, a hagymával együtt vékony karikára vágjuk és gyengén sózva, egy darab vajjal, kevés...

Tengeri nyelv főherceg módon

2013.12.21 13:58
Hozzávalók: 10 db halfilé 15 dkg vaj, 2 dl tejszín 1 dl whisky, 1 dl portói bor, 1 dl madeira bor, 1 kanál húskivonat, 30 dkg főtt spárgafej. Elkészítés: A halszeleteket a borokkal hal-alaplében megpároljuk, és tálra helyezzük. A hal levét tejszínnel, húskivonattal sűrűre beforraljuk, és...

Töltött érdes lepényhal-filé

2013.12.21 13:55
Hozzávalók: vaj a sütőforma kivajazásához, 1/2 kis fej vöröshagyma, 3 evőkanál majonéz, 2 teáskanál Dijoni mustár, 1 teáskanál szárított tárkony, őrölt, fekete bors, 3 dkg vízitorma, 1 lazacszelet vagy vastag filé (kb. 20 dkg), 4 érdes lepényhal- vagy lepényhal-filé (10-10 dkg), őrölt...

Tonhalgombócok

2013.12.21 13:59
Hozzávalók: 40 dkg tonhal, 2 dl tejszín, 2 db tojásfehérje, 3 g őrölt fehér bors, 10-10 dkg sárgarépa, fehérrépa, 5 dkg vöröshagyma, 1 dl fehérbor, 5 g zsályalevél, 4-4 dkg vaj, liszt, 1 csomó kapor, 1/2 citrom, 2 dkg cukor, só. Elkészítés: A tonhalat ledaráljuk és összekeverjük 1/2...
<< 1 | 2 | 3

Készíts ingyenes honlapot Webnode