Téli bólé

2013.12.21 18:47

Hozzávalók:

  • 40 dkg őszibarackbefőtt,
  • 1 doboz ananászkonzerv,
  • 2 narancs,
  • 1 citrom,
  • 1 dl konyak,
  • 1 dl Triple Sec,
  • 1 l száraz fehérbor,
  • 7 dl száraz pezsgő.

Elkészítés:

A barackokat kockára vágjuk, és levükkel együtt bólés tálba öntjük. A kockára darabolt ananászt levével együtt hozzákeverjük az őszibarackhoz. A gerezdekre szedett narancsokat is a tálba tesszük. Hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, a konyakot, a Triple Sec-et, és felöntjük a borral. Jól lehűtjük, majd közvetlenül a fogyasztás előtt hozzáöntjük a pezsgőt.


Készíts ingyenes honlapot Webnode