Krémlikőr

2013.12.01 20:01

Hozzávalók:
1,5-2 dl rum (ízlés szerint)
2 dl tejszín
5 ek. kapuccínó por
5 ek. cukor
1 cs. vaníliás cukor

 

Hozzávalók:
1,5-2 dl rum (ízlés szerint)
2 dl tejszín
5 ek. kapuccínó por
5 ek. cukor
1 cs. vaníliás cukor
Elkészítés:
A tejszínt egy tálkába öntöm, és habverővel elkeverem benne a kapuccínó port, a cukrot és a vaníliás cukrot. Nem kell felverni, csak kevergetni, hogy a szárazanyagok kissé feloldódjanak. Ezután egy üvegbe beleöntjük a rumot, majd a tejszínes keveréket. Jól összerázzuk, és betesszük a hűtőbe, ahol egy hétig pihentetjük. Közben persze egy-két alkalommal felrázogatjuk. Karácsonyra pont jó lesz :-)

 


Készíts ingyenes honlapot Webnode