Cikkek archívuma
Budapestre hoznák a Bocuse d’Or nagydöntőjét
2013.12.03 15:39
Ha sikeres lesz a magyar pályázat, 2016-ban a Hungexpo új szakmai rendezvénye, a Sirha keretein belül tartanák meg a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjét - közölte a Turizmus Panoráma Bulletin. A Sirha az élelmiszer- és vendéglátó-ipar, a cukrászat és a sütőipar egyik legfontosabb nemzetközi...
Adventi gasztrofesztiválok
2013.12.02 18:46
2013. december 6-7. Karcagi Szent Miklós-napi Disznótor- és Házi Pálinka verseny, Karcag
A karcagi Szent Miklós-napi disznótoros- és házi pálinka versenyen mindenki megmutathatja, hogy övé a legfinomabb hurka és a legjobb pálinka. A versenyzők két kategóriában mérik össze a tudásukat és az...
Hortobágyi húsospalacsinta
2013.12.01 20:16
Töltelékhez:
500 g darált hús
1 db paradicsom
1 db paprika
1 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz tejföl
só / bors
pirospaprika
étolaj
Tésztához:
500 g liszt
2 tojás
4 dl tej
1 dl szódavíz
1 kk só
1 fél kk cukor
elkészítés
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre...
Slambuc
2013.12.01 20:14
Hozzávalók:
fél kg krumpli,
20 dkg lebbencstészta,
egy nagyobb hagyma,
20 dkg füstölt szalonna,
piros paprika,
só;
ha van: tenyérnyi szalonnabőr,
egy fél zöldpaprika és egy kisebb paradicsom.
Elkészítés:
A szalonnát apró kockára vágjuk, kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A kockára vágott hagymát és a...
Krémlikőr
2013.12.01 20:01
Hozzávalók:
1,5-2 dl rum (ízlés szerint)
2 dl tejszín
5 ek. kapuccínó por
5 ek. cukor
1 cs. vaníliás cukor
Hozzávalók:
1,5-2 dl rum (ízlés szerint)
2 dl tejszín
5 ek. kapuccínó por
5 ek. cukor
1 cs. vaníliás cukor
Elkészítés:
A tejszínt egy tálkába öntöm, és habverővel elkeverem benne a...
Hírek
2013.11.29 20:25
Tájékoztassa látogatóit, hogy tudjanak az újdonságokról és eseményekről az Ön honlapján. Azért, hogy a felhasználók megtanulják, hogy az Ön honlapját rendszeresen látogatni kell fontos állandóan frissítenie annak tartalmát. Az automatikus cikkküldéshez használhat RSS csatornákat olvasói számára.
Elindult a weboldal
2013.11.29 20:24Első bejegyzés
2013.11.29 20:24
Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.
Tételek: 321 - 328 ból 328