Cikkek archívuma

Budapestre hoznák a Bocuse d’Or nagydöntőjét

2013.12.03 15:39
Ha sikeres lesz a magyar pályázat, 2016-ban a Hungexpo új szakmai rendezvénye, a Sirha keretein belül tartanák meg a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjét - közölte a Turizmus Panoráma Bulletin. A Sirha az élelmiszer- és vendéglátó-ipar, a cukrászat és a sütőipar egyik legfontosabb nemzetközi...

Adventi gasztrofesztiválok

2013.12.02 18:46
2013. december 6-7. Karcagi Szent Miklós-napi Disznótor- és Házi Pálinka verseny, Karcag A karcagi Szent Miklós-napi disznótoros- és házi pálinka versenyen mindenki megmutathatja, hogy övé a legfinomabb hurka és a legjobb pálinka. A versenyzők két kategóriában mérik össze a tudásukat és az...

Hortobágyi húsospalacsinta

2013.12.01 20:16
Töltelékhez: 500 g darált hús 1 db paradicsom 1 db paprika 1 fej vöröshagyma 1-2 gerezd fokhagyma 1 kis doboz tejföl só / bors pirospaprika étolaj Tésztához: 500 g liszt 2 tojás 4 dl tej 1 dl szódavíz 1 kk só 1 fél kk cukor elkészítés Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre...

Slambuc

2013.12.01 20:14
Hozzávalók: fél kg krumpli, 20 dkg lebbencstészta, egy nagyobb hagyma, 20 dkg füstölt szalonna, piros paprika, só; ha van: tenyérnyi szalonnabőr, egy fél zöldpaprika és egy kisebb paradicsom. Elkészítés: A szalonnát apró kockára vágjuk, kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A kockára vágott hagymát és a...

Krémlikőr

2013.12.01 20:01
Hozzávalók: 1,5-2 dl rum (ízlés szerint) 2 dl tejszín 5 ek. kapuccínó por 5 ek. cukor 1 cs. vaníliás cukor   Hozzávalók: 1,5-2 dl rum (ízlés szerint) 2 dl tejszín 5 ek. kapuccínó por 5 ek. cukor 1 cs. vaníliás cukor Elkészítés: A tejszínt egy tálkába öntöm, és habverővel elkeverem benne a...

Hírek

2013.11.29 20:25
Tájékoztassa látogatóit, hogy tudjanak az újdonságokról és eseményekről az Ön honlapján. Azért, hogy a felhasználók megtanulják, hogy az Ön honlapját rendszeresen látogatni kell fontos állandóan frissítenie annak tartalmát. Az automatikus cikkküldéshez használhat RSS csatornákat olvasói számára.

Elindult a weboldal

2013.11.29 20:24

Első bejegyzés

2013.11.29 20:24
Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.
Tételek: 321 - 328 ból 328
<< 29 | 30 | 31 | 32 | 33