Cikkek archívuma

Almás-sajtos csirke

2013.12.04 07:02
Hozzávalók: 2 csirkemell 3 db. alma 20 dkg sajt 10 dkg. szalonna 2 dl. tejföl só, bors, liszt Elkészítése: A kicsontozott mellet felszeljük, kissé kiverjük. Tűzálló tálba fektetjük a szeletekre vágott szalonnát, és rárakjuk a sóval, borssal megszórt, lisztbe mártogatott húst. Az almát...

Áfonyakrémleves

2013.12.04 06:53
Hozzávalók: 50 dkg áfonya, 2 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 mokkáskanál reszelt citromhéj, 1 evőkanál liszt, 1 szegfűszeg, só és cukor, ízlés szerint Elkészítés: Az áfonyát megtisztítom, megmosom, lecsöpögtetem, majd annyi vízben, amennyi éppen ellepi, felforralom. Egy percnyi főzés után szitán...

Avokadóleves

2013.12.04 06:51
Hozzávalók: 1 avokadókörte, 6 dl tej, 1 citrom leve, 1 csokor friss kapor, 1 mokkáskanál törött fehérbors, só (ízlés szerint), csipet porcukor. Elkészítés: Az avokadót meghámozzuk, magját eltávolítjuk. A gyümölcshúst kis darabokra vágjuk, és a turmixgép poharába rakjuk. Ráöntjük a citrom. levét és...

Joghurtos nyers almaleves

2013.12.04 06:49
Hozzávalók: 50 dkg alma, 4 dl joghurt, 1-1 késhegynyi őrölt fahéj és szegfűszeg, csipetnyi só, ízlés szerint cukor Elkészítés: 1 dl vízbe belekeverem a fűszereket, és 5 percig forralom. Hagyom kihűlni. Közben turmixpohárba öntöm a jéghideg joghurtot, ízesítem sóval és cukorral, majd hozzáöntöm a...

Almaleves málnaszörppel

2013.12.04 06:47
Hozzávalók: 4 nagy alma, 1 dl málnaszörp, 4 babapiskóta, só, cukor, 2 citromkarika. Elkészítés: A meghámozott, magházától megszabadított almát kockákra vágjuk, és egy liter enyhén sós vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a málnaszörpöt meg a citromkarikákat, ízlés szerint egy-két kanál cukorral...

Mézes-fokhagymás csirke

2013.12.04 06:42
Hozzávalók: 8 db csirkecomb/egészben/ 8 szelet baconszalonna 1-1,5 fej fokhagyma 2 ek méz 3 dl sör 1 ek fűszerkeverék /őrölt bors, őrölt kömény, majoránna, só,/ Elkészítése: A csirkecombokat tepsibe tesszük, megszórjuk a fűszerekkel, megkenjük az  olajban elkevert préselt fokhagymával,...

Almás-sajtos csirke

2013.12.04 06:40
Hozzávalók: 2 csirkemell 3 db. alma 20 dkg sajt 10 dkg. szalonna 2 dl. tejföl só, bors, liszt Elkészítése: A kicsontozott mellet felszeljük, kissé kiverjük. Tűzálló tálba fektetjük a szeletekre vágott szalonnát, és rárakjuk a sóval, borssal megszórt, lisztbe mártogatott húst. Az almát...

Aszalt szilvával töltött rántott pulykamell

2013.12.04 06:38
Hozzávalók 20 dkg kimagozott aszalt szilva, 4 szelet, egyenként kb. 15 dkg-os pulykamellfilé, só, 4-4 szelet pulykasonka és trappista sajt Elkészítés 1. Aszalt szilvából többfélét kapni. Legjobb, ha a kimagozott, puha fajtát választjuk. Igaz, ez egy kicsit drágább mint a többi, de nincs vele...

Tojásos lecsóval töltött csirkemell

2013.12.03 18:08
Hozzávalók: 4 db csirkemell filé 4 db paprika 3 db paradicsom 1 fej vöröshagyma 5 dkg füstölt szalonna só 4 db tojás 1 cs szeletelt bacon Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk és fél karikákra vágjuk. A paradicsomot...

Zöldségrétes

2013.12.03 16:52
Hozzávalók   1 csomag 4 darabos réteslap 2 tojás 7 dkg liszt 10 dkg trappista sajt 15 dkg gomba 2 nagyobb sárgarépa 1 karalábé 1 szál póréhagyma 3 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyem borsikafű só bors olaj Elkészítés A megtisztított póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, és...
Tételek: 311 - 320 ból 328
<< 29 | 30 | 31 | 32 | 33 >>

Készíts ingyenes honlapot Webnode