Töltött tojás

2013.12.05 18:28

Hozzávalók:

  • személyenként: 2db tojás
  • 2ek. tejföl
  • 2 dkg vaj
  • 1 ek. zsemlemorzsa
  • só,bors
  • 1 ek. Mustár
  • 1 ek. majonéz

Elkészítése:

A tojásokat megfőzzük (keményre).Megtisztítjuk és hosszába kettévágjuk.A sárgáját kiszedjük,elkeverjük sóval,borssal,tejföllel, mustárral, majonézzel és egy kevés vajjal,azután visszatöltjük a fehérjébe.Kivajazott tűzálló edénybe tesszük,leöntjük tejföllel,és egy kevés vajjal,megszórjuk zsemlemorzsával,és sütőbe átforrósítjuk. Akár hideg tálként is lehet tálalni, ahoz nem tesszük sütőbe.
Jó Étvágyat Kívánok!!