Kapros halragu

2013.12.21 13:56

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 50 dkg tengeri halfilé,
  • 2 csemegeuborka,
  • 1 dl tejföl,
  • 1 fej hagyma,
  • 1 csokor kapor,
  • 1 evőkanál citromlé,
  • só, halfűszerkeverék,
  • színes bors

Elkészítés:

A tengeri halfilét nagyobb kockákra vágjuk.Citromlével megcsöpögtetjük.Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát.Hozzáadjuk a halat,sóval,halfűszerkeverékkel ízesítjük.Hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát.Frissen vágott kaporral és őrölt színes borssal fűszerezzük.Fedő alatt kb.2-3 percig pároljuk,majd belekeverjük a tejfölt is,és összemelegítjük. Párolt rizzsel körítjük.


Készíts ingyenes honlapot Webnode