Falatkák kétféle sajttal

2013.12.21 14:54

Hozzávalók:

  • 4 kifli,
  • 10 dkg vaj,
  • 15 dkg gonda sajt,
  • 15 dkg ementáli sajt,
  • 1 kisebb jégretek,
  • 20 dkg nagyon apró csemegeuborka

Elkészítés:

A kifliket karikára vágjuk és vajjal vékonyan megkenjük. A sajtokat fél centi vastag szeletekre vágjuk, és pogácsaszaggatóval a kiflikarikákkal megegyező nagyságú korongokat szúrunk ki belőle. A jégretket meghámozzuk, és szintén fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabokra előbb egy sajtkorongot, majd egy retekkarikát fektetünk. Beborítjuk a másik fajta sajtból való koronggal és fogpiszkálóval egy apró csemegeuborkát, tűzünk a tetejére. A többi sajtos falattal vegyesen tálra tesszük.


Készíts ingyenes honlapot Webnode