Batyus csirkemell
Hozzávalók:
- 2 fej közepes lilahagyma
- 15 dkg gomba
- 60 dkg csirkemell
- 1 cs leveles tészta
- 1 tojás
- 10 dkg sajt
- kevés olaj
Elkészítése:
Kevés olajon az apróra vágott hagymát és gombát megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal fűszerezzük és szintén kevés olajon elősütjük. A leveles tésztát kinyújtjuk, a közepébe terítjük a pirított hagyma-gomba keveréket. Erre ráhalmozzuk a csirkemell kockákat. A tészta széleit ráhajtva batyut formázunk. Megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. 200°C-on 30 percig sütjük! Francia, vagy krumpli salátával tálaljuk.
A hagyma-gomba kiváltható párolt káposztával is! Jó étvágyat!