Batyus csirkemell

2013.12.04 07:04

Hozzávalók:

  • 2 fej közepes lilahagyma
  • 15 dkg gomba
  • 60 dkg csirkemell
  • 1 cs leveles tészta
  • 1 tojás
  • 10 dkg sajt
  • kevés olaj

Elkészítése:

Kevés olajon az apróra vágott hagymát és gombát megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal fűszerezzük és szintén kevés olajon elősütjük. A leveles tésztát kinyújtjuk, a közepébe terítjük a pirított hagyma-gomba keveréket. Erre ráhalmozzuk a csirkemell kockákat. A tészta széleit ráhajtva batyut formázunk. Megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. 200°C-on 30 percig sütjük! Francia, vagy krumpli salátával tálaljuk.
A hagyma-gomba kiváltható párolt káposztával is! Jó étvágyat!


Készíts ingyenes honlapot Webnode